[Info] Language=Albanian CodePage=1250 [Strings] 0000=Zhvillues: 0001=Emri i Produktit: 0002=Versioni i Programit: 0003=Leshuar me: 0004=Sistemi Operativ: 0005=Web faqja ndihmese: 0006=E-maili ndihmes: 0007=Emri i regjistrimit: 0008=Kodi i regjistrimit: 0009=Info per aplikacionin 0010=Detajet 0011=Opcionet e pastrimit 0012=Madhesia 0013=Pop-Up Menuja 0014=Emri i Skedarit 0015=Lokacioni 0016=E Modifikuar 0017=Emri Filtrues 0018=Tipi 0019=Pershkrimi 0020=Rruga 0021=Kapaciteti 0022=Vend i lire 0023=Po 0024=Pastro Windows Recycle Bin 0025=Pastro Windows Temp Folder 0026=Pastro Specific Temp Folder 0027=Pastro Windows Cookies Folder 0028=Pastro Temporary Internet Files Folder 0029=Pastro Windows History Folder 0030=Pastro Recent Documents Folder 0031=Pastro Registry - Program History 0032=Pastro Registry - Windows Tracks 0033=Dergo dosjet ne &Recycle Bin 0034=Dergo dosjet ne nje &Specific Folder 0035=&Fshij dosjet per perher 0036=Cookies Manager 0037=&Kontrollo te gjitha 0038=&Largo te gjitha 0039=WinZip menuja e dosjeve 0040=WinZip shkeput ne menu 0041=Word Pad menuja e dosjeve te fundit 0042=Paint menuja e dosjeve te fundit 0043=Media Player dosjet e fundit/URL Menuja 0044=RealPlayer Klipet me te fundit 0045=RealPlayer hap lokacionin e klipeve 0046=Artikujt e fundit nga Run Menuja 0047=Menuja Find Files or Folders 0048=Menuja Find Files Containing Text 0049=Krejt web faqet e shtypura 0050=&Edito kete Filter 0051=&Shto nje Filter 0052=&Fshij kete Filter 0053=Rive Listen 0054=Opcionet Filtruese 0055=Gjej shkurtesat e dosjeve jovalide 0056=Anashkalo read only and system files 0057=largimi i dosjeve 0058=Pastro nen-skedaret gjithashtu 0059=Procesi i pastrimit 0060=CleanCenter perkujtuesi i regjistrimit 0061=Shto skedarin qe do te skenohet 0062=Shto skedarin qe NUK do te skenohet 0063=Shto nje skedar i cili do te zbrazet ne cdo kohe 0064=&hap skedarin permbajtes 0065=Shtylla auto-gjeresi 0066=&Shlyej rezultatin (nuk do te fshij skedaret aktuale) 0067=&Te dhenat 0068=CleanCenter ndihma 0069=Web faqja e CleanCenter 0070=Kontrollo per Update 0071=I PA REGJISTRUAR !!! 0072=FULL VERSIONI 0073=Mbyll 0074=Gjuha 0075=A jeni te sigurt qe doni te dilni nga CleanCenter? 0076=Duke pranuar informata per versionin nga serveri yne ... 0077=Eshte gjetur nje version i ri i CleanCenter! A doni te merni versionin %s tani? 0078=Urime,kopja juaj eshte e versionit te fundit! 0079=Nuk eshte ne gjendje te lidhet. Ju lutem sigurohuni qe jeni te lidhur ne internet, ose provoni me vone. 0080=Duke derguar skedaret ne Recycle bin... 0081=Skedaret e zgjedhura jane derguar ne Recycle Bin me sukses! 0082=Recycle Bin eshte pastruar me sukses! 0083=Duke pastruar Recycle Bin ... 0084=A jeni te sigurte qe doni te zhvendosni dosjet e selektuara nga hard disku juaj menjehere? 0085=Duke pastruar dosjet e vjeteruara ... 0086=Dosjet e selektuara jane pastruar me sukses! 0087=Duke derguar dosjet ne skedarin e vecante ... 0088=Dosjet e selektuara jane derguar ne skedarin e vecante me sukses! 0089=Te pakten duhet te selektoni nje artikull nga paneli Scan 0090=Duke pastruar Temp skedaret ... 0091=Temp skedari eshte pastruar me sukses! 0092=Duke pastruar skedarin e vecante... 0093=Skedari i vecante eshte pastruar me sukses! 0094=Duke pastruar skedarin Cookies ... 0095=Skedari Cookies eshte pastruar me sukses! 0096=Duke pastruar skedarin e fundit ... 0097=Skedari i fundit eshte pastruar me sukses! 0098=Duke pastruar skedarin History ... 0099=Skedari History eshte pastruar me sukses! 0100=Duke pastruar dosjet kalimtare te internetit ... 0101=Dosjet kalimtare te internetit jane pastruar me sukses! 0102=Regjistri - Historiati i programit eshte pastruar me sukses! 0103=Regjistri - gjurmet e Windowsit jane pastruar me sukses! 0104=Ky filter qe caktuat vecse ekziston,ju lutemi caktoni nje tjeter. 0105=CleanCenter do te rive filterat ashtu sic kane qene. Vazhdo? 0106=Shuma totale e vendit ne disk qe do te fitoni: %s 0107=Duke kerkuar %s%s\ 0108=Duke Analizuar... 0109=Hard disku juaj eshte pastruar me sukses! 0110=Dergo dosjet ne Recycle Bin 0111=Dergo dosjet ne nje skedar te vecante 0112=Fshij dosjet per perher 0113=--- Ju mund te pastroni dosjet-junk duke shtypur susten Pastro --- 0114=Disa opcione per CleanCenter... 0115=Ketu do te tregohen informatat e rendesishme per kete program, duke perfshire te dhenat mbi versionin dhe mbeshtetjen 0116=Kontrollo kutine prane shtegut te cilin doni te skenoni 0117=Kontrollo tipet e dosjeve te cilat doni te skenoni 0118=Shtyp susten Kerko Tani ne Control Panel per te skenuar dosjet "junk". 0119=Kontrolloni artikujt qe doni te pastroni, pastaj klikoni Pastro Tani ne Control Panel 0120=Shto nje artikull 0121=Fshij nje artikull 0122=Kerko Tani 0123=Ndal Kerkimin 0124=Pastro Tani 0125=Selektoni shtegjet te cilat doni qe CleanCenter te skenoj 0126=Selekto tipet e dosjeve te ciat doni qe CleanCenter te skenoj 0127=Skeno dosjet e vjetruara ne hard disqet tuaja. 0128=Pastro skedaret kalimtare, dosjet e vjetruara dhe me shume! 0129=Shfaq Ndihmen CleanCenter 0130=Visitoni web faqen e CleanCenter. 0131=Ky tipar do ju ndihmoj te kontrolloni per nje version te ri te CleanCeter ne rrjetin tone. 0132=Shto nje shteg customize 0133=Fshij nje shteg customize 0134=Shto nje customize tipe te skedareve of files 0135=Fshij tipet e skedareve te selektuara 0136=Bitet 0137=Rive 0138=Kontrollo te gjitha 0139=Fshij te gjitha 0140=Per 0141=Mire se erdhet ne CleanCenter! 0142=Filtruesit 0143=Skeno 0144=Pastro 0145=Kujdes 0146=E licencuar: 0147=CleanCenter - Lista e skedareve qe fshihen 0148=[Aborted] 0149=Edito tipet e skedareve te tanishem 0150=Duke Punuar... 0151=Selekto nje dosje 0152=Version i ri 0153=Nuk mund te gjej skedarin per mbeshtetje, Ju lutem percaktoni dosjen e duhur! 0154=Ngarkimi i Shell32.dll deshtoj. 0155=Cookies te cilat doni te fshini: 0156=Cookies te cilat doni te ruani: 0157=Cfar lloji te filtruesit doni te krijoni? 0158=Futni tipet e skedareve te kostumizuara (p.sh. *.jnk) 0159=Pershkrimi per skedaret e ketij lloji (jo e domosdoshme) 0160=&Rruaj 0161=&Anulo 0162=Percakto nje dosje 0163=CleanCenter do te zhvendos skedaret junk ne dosje me poshte 0164=Lista e dosjeve te fshira 0165=Skedaret mbeshtetes jane restauruar me sukses! 0166=Edito emrin e dosjes 0167=OK 0168=Anulo 0169=Blej Tani 0170=Regjistro 0171=Vazhdo testimin 0172=Dil 0173=Ju lutem shtypni emrin dhe kodin e regjistrimit me poshte, mu ashtu si u eshte dhene. 0174=Ju kan mbetur edhe %d dite. 0175=Ju falemiderit qe perdoret versionin prove te CleanCenter!

Ne kete version prove, ju mund te skenoni vetem drive C, dhe kohezgjatja e ketij verzioni prove eshte 45 dite. 0176=Per te porositur versionin e plote, ju lutem shtypni susten Blej tani me poshte 0177=Nese e keni blere CleanCenter, shtypni susten "Regjistrohu" per te shtypur kodin e regjistrimit!; 0178=Verifikimi eshte kompletuar me sukses! Ju faleminderit per mbeshtetjen! 0179=Rruaje 0180=Mos e rruaj 0181=Rruaj te dhenen 0182=Ky eshte nje DEMO version i CleanCenter, ju mund te skenoni vetem drajvin C ne kete version; ne rekomandojme qe te gjithe qe kane paguar te downlodojne FULL-VERSION-in (Pa kufizime) e CleanCenter, dhe eshte pa pagese! shtyp Download per ta mare tani! 0183=Ju gjithashtu mund te vizitoni adresen tone http://www.cleancenter.net/download.htm per te downloduar ne menyre jo automatike; do tu kerkohet emri dhe kodi i regjistrimit! 0184=Downlodo FULL-VERSION-in 0185=Porositni CleanCenter online dhe merni kopjen e plote per 3 minuta! 0186=&Downlodo 0187=&Vazhdo 0188=Restauro skedaret prej dosjes se percaktuar 0189=Selektoni gjuhen tuaj! 0190=[Finished] 0191=Duke kerkuar ... 0192=&Rruaj rezultatin 0193=Kjo do te fshij krejt rezultatet e kerkimit (por jodhe skedaret aktual)! Vazhdo? 0194=CleanCenter do te eksportoj te dhenat ne Windows Registry File.

per te ri-importuar keto te dhena, ju duhet te shtypni
.REG file prej brendise se Windows Explorer gjate se ciles CleanCenter duhet te jete mbyllur. 0195=Te dhenat jane eksportuar me sukses 0196=Eksporto te dhenat 0197=Dosja permbajtese nuk do te skenohet rradhen tjeter. 0198=Ky skedar nuk do te listohet radhen tjeter. 0199=Perjashto... 0200=Perjashto kete dosje rradhen tjeter 0201=Perjashto kete lokacion rradhen tjeter 0202=Shtyp Po per te vazhduar. Shtyp Jo per te anuluar. 0203=Ju faleminderit qe provuat demo versionin e CleanCenter software!

ju mund te skenoni vetem drajvin C ne kete versionin, ju mund te kerkoni vetem ne drajvin C:. 0204=Per te importuar te dhenat, CleanCenter duhet te mbyllet tani. shtyp OK per te vazhduar, shtyp Anulo nese nuk doni te importoni kete dosje mbeshtetese 0205=Importo te dhenat 0206=Kopjo informatat 0207=Emri i dosjes 0208=Vendndodhja 0209=Emri i dosjes && vendndodhja 0210=&Perfshij 0211=&Perjashto 0212=CleanCenter do te rruaj te dhenat e tanishme si nje skedar pune. Per ekzekutim automatik shtyp dy here ne .cc skedarin qe e rruajtet.Nese kontrolluat Run prapaskenen ateher CleanCenter do te skenoj &&Skeno ne menyre automatike ne prapaskene! 0213=Nje skedar pune eshte krijuar me suksses has been!

Emri i dosjes: %s 0214=Krijo nje skedar pune 0215=Automatizo skenimin 0216=Automatizo skenimin 0217=Automatizo mbylljen 0218=Cka do te bej skedari kur do te filloj 0219=Shtyp celesin per te Downloduar 0220=Shtyp celesin per Downlodim me poshte, kete mund ta gjeni ne e-mailin konfirmues qe ua kemi derguar. 0221=Nis prapaskenen 0222=Shto / Edito nje dosje per kostumizim 0223=Perfshij nendosjet 0224=Selekto... 0225=Zbraz 0226=Vepro 0227=Kontrollo te selektuarat 0228=Mos i kontrollo te selektuarat 0229=UltraEdit gjej / zevendso Historine 0230=UltraEdit historine e dosjeve te fundit 0231=UltraEdit historine e projekteve te fundit